Atsisiųsti tekstą

Išbandykite Mement

  1. Atidarykite įrašą ir nuspręskite, ar darbas baigtas, nebėra aktualus, ar tiesiog yra už norimo vaizdo ribų.
  2. Užbaikite pabaigtą darbą. Prieš užbaigiant Sąrašą, Projektą ar Sritį, patikrinkite įrašuose esančią informaciją.
  3. Ištrinkite darbą, kurį norite pašalinti iš aktyvių vaizdų. Kartojančiai Užduočiai perskaitykite, ar veiksmas taikomas vienam pasikartojimui, ar visai serijai.
  4. Pasinaudokite prieinama neseniai atlikta atšaukimo funkcija iš karto po netyčinio užbaigimo arba ištrynimo.
  5. Norint susigrąžinti senesnį ištrintą įrašą, atidarykite Ištrinti, atkurkite jį ir patikrinkite jo turinį bei ryšius.
  6. Norint pertraukti įprotį, pasirinkite Pauzė, kai norite, kad jis liktų prieinamas; prieš naudojant Archyvą patikrinkite saugojimo laikotarpį.

Užbaikite tinkamą darbo kiekį.

Atliktas darbas lieka prieinamas peržiūros lange Atlikta. Užduotis žymi vieną veiksmą kaip atliktą. Užbaigiant Sąrašą, Projektą ar Sritį taip pat paveikiami jų vaikai, todėl prieš laikant užbaigimą patogiu būdu tai paslėpti, patikrinkite talpyklą.

Pavyzdžiui, Projektas „Paruošti pristatymą“ gali turėti „Sukurkite skaidres“ ir „Praktikuokite įvadą“. Pirmą užduotį užbaikite, kai skaidrės bus paruoštos. Projektą užbaikite, kai visas rezultatas bus baigtas ir numatytas poveikis likusiems jo elementams.

Jei norite tik kitokio darbo ekrane komplekto, naudokite Vietą arba atitinkamą filtrą. Tai keičia, ką matote, nenaudojant užbaigimo ar ištrynimo veiksmo peržiūros organizavimui.

Anuliuokite atsitiktinį pastarąjį veiksmą

Naudokite palaikomą anuliavimo gestą įrenginyje arba Command-Z Mac. Mement saugo naujausią užregistruotą anuliavimo veiksmą, o ne visą ankstesnių redagavimų sąrašą. Veikite greitai ir patikrinkite atkurtą rezultatą.

Vykdant konteinerio veiksmą, anuliavimas taip pat atkūria su tuo veiksmu susijusias paveiktas vaikų būsenas. Jei jau atlikote kitus darbus, neassume, kad senesnis pakeitimas vis dar yra dabartinis anuliavimo veiksmas. Suraskite įrašą „Atlikta“ arba „Ištrinta“ ir vietoj to naudokite atitinkamą atkūrimo veiksmą.

Raskite ir atkurkite ištrintus įrašus

Užduotis, sąrašus, projektus ir sritis galima atkurti iš „Ištrinta“. Ištrintas konteineris išlaiko informaciją, naudojamą jo hierarchijai atkurti. Atkūrę projektą, atidarykite jį ir patikrinkite sąrašus bei užduotis, kuriuos tikėjotės atkurti, įskaitant jų tėvines priklausomybes.

Prieš atkurdami ar iš naujo kurdami trūkstamą įrašą, patikrinkite, ar jis yra užbaigtas, ar ne aktyvioje erdvėje, arba ar jo nemato filtras. Ieškokite išskirtinės dalies jo pavadinimo. Įrašas, kuris jau egzistuoja, turėtų būti atidarytas ir patikrintas prieš kuriant kitą kopiją.

Rankinio susieto ryšio pašalinimas, „Smart“ filtro keitimas ir erdvės ištrynimas keičia skirtingą organizacijos dalį. Jų neturėtų traktuoti kaip tokios pačios operacijos kaip įrašų, atsirandančių per juos, ištrynimas.

Kortelė “Ištrinta” puslapyje Pagrindinis rodoma tik tada, kai dabartinėje srityje yra ištrintų elementų. “Ištrinta” ieškokite pavadinimų užduotyse, sąrašuose, projektuose ir srityse. Atidarykite elipsės meniu ir pasirinkite “Pasirinkti” , tada pažymėtų elementų apačioje naudokite “Atkurti” arba Delete. Atkuriant sudėtinį rodinį įtraukiami ištrinti jo palikuonys; atkuriant įdėtą elementą atkuriami ir jo ištrinti pirminiai elementai. “Visam laikui ištrinti viską” po patvirtinimo visam laikui pašalina visas ištrintas inventorius iš dabartinės apimties, įskaitant paieškos paslėptus rezultatus.

Pasirinkite „Pauzė“ arba „Archyvas“ įpročiui

Pauzė tinka pertraukai, kai norite išlaikyti Įprotį ir jo istoriją. Archyvas turi 30 dienų laikymo laikotarpį Įpročio apibrėžimui ir sekimo istorijai. Atkurkite archyvuotą Įprotį, kol nepraėjo tas laikotarpis, jei norite jį vėl naudoti.

Pavyzdžiui, pauzuokite treniruočių Įprotį ilgų kelionių metu, jei tikitės jį atnaujinti. Naudokite Archyvą, kai ketinate jį pašalinti, prisimindami atkūrimo terminą. Šios Įpročių taisyklės nenustato laikymo laikotarpio kitiems įrašų tipams.

Keičiant įrenginius arba sprendžiant sinchronizavimo problemą, laikykite naujausią teisingą kopiją. iCloud sinchronizavimas, bendrinama kortelė, Analytics PDF ir Passport yra skirtingos funkcijos; jokios iš jų neturėtų būti laikoma naršomu archyvu su kiekviena ankstesne darbo vietos būsena.

Prieš baigdami

  • Pasirinktas veiksmas atitinka mano tikslą: užbaigimą, pašalinimą arba peržiūros pakeitimą.
  • Patikrinau poveikį vaikų įrašams ir kartojamoms užduotims.
  • Patikrinti atkurti įrašai ir bet koks Habit archyvo terminas.

Tyrinėkite toliau