Descarrega el text

Prova-ho a Mement

  1. Obre el registre i decideix si el treball està acabat, ja no és rellevant o simplement està fora de la vista que vols utilitzar.
  2. Completa el treball acabat. Abans de completar una Llista, Projecte o Àrea, inspecciona els registres que hi ha dins.
  3. Elimina el treball que vols treure de les vistes actives. Per a una Tasca repetitiva, llegeix si l’acció afecta una sola ocurrència o la sèrie.
  4. Utilitza l’acció d’«desfer» recent disponible immediatament després d’una completació o eliminació accidental.
  5. Per a un registre antic eliminat, obriu Eliminats, restaureu-lo i inspeccioneu-ne el contingut i les relacions.
  6. Per a una pausa d'hàbit, trieu Pausa quan vulgueu mantenir-lo disponible; reviseu el període de retenció abans d'utilitzar Arxiu.

Acabeu la quantitat correcta de feina

La feina completada continua disponible a la vista de completats. Una Tasca marca una acció com feta. Completar una Llista, un Projecte o una Àrea també afecta els seus fills, així que reviseu el contenidor abans de tractar la finalització com una manera còmoda d'amagar-ho.

Per exemple, un Projecte “Preparar la presentació” pot contenir “Construir les diapositives” i “ assajar la introducció”. Completa la primera Tasca quan les diapositives estiguin llestes. Completa el Projecte quan tot el resultat estigui acabat i l’efecte sobre els seus fills restants sigui intencionat.

Si només voleu un conjunt diferent de treball a la pantalla, utilitzeu un Espai o el filtre rellevant. Això canvia el que veieu sense utilitzar una acció de finalització o eliminació per organitzar la vista.

Desfer una acció recent accidental

Utilitzeu el gest de desfer compatible al dispositiu o Command-Z a Mac. Mement conserva l'acció de desfer registrada més recent, més que no pas una pila de cada edició passada. Actueu amb rapidesa i comproveu el resultat restaurat.

Per a una acció de contenidor, desfer també restaura els estats dels fills afectats associats amb aquesta acció. Si ja heu realitzat altres treballs, no suposeu que un canvi anterior segueixi sent l'acció de desfer actual. Cerqueu el registre a Completat o El•liminat i utilitzeu l'acció de recuperació adequada en lloc d'això.

Cerqueu i restaureu els registres eliminats

Tasques, Llistes, Projectes i Àrees es poden restaurar des d'El•liminat. Un contenidor eliminat conserva la informació necessària per recuperar la seva jerarquia. Després de restaurar un Projecte, obriu-lo i comproveu les Llistes i Tasques que esperàveu recuperar, incloses les seves relacions parentals.

Abans de restaurar o recrear un registre perdut, comproveu si està complet, fora de l'Espai actiu o ocult per un filtre. Cerqueu una part distintiva del seu títol. Un registre que ja existeix s'ha d'obrir i comprovar abans de fer-ne una altra còpia.

Eliminar una relació vinculada manual, canviar un filtre intel·ligent i suprimir un Espai, cada acció canvia una part diferent de l'organització. No s'haurien de tractar com la mateixa operació que eliminar els registres que apareixen a través d'ells.

La targeta “Eliminat” a Inici només apareix quan l'àmbit actual conté elements suprimits. A “Eliminat” , cerqueu títols a les tasques, llistes, projectes i àrees. Obriu el menú de punts suspensius i trieu “Selecciona” i, a continuació, utilitzeu “Restaura” o Suprimeix a la part inferior per als elements marcats. La restauració d'un contenidor inclou els seus descendents eliminats; restaurar un element imbricat també restaura els seus pares suprimits. “Suprimeix-ho tot definitivament” elimina permanentment tot l'inventari suprimit de l'àmbit actual, inclosos els resultats amagats per la cerca, després de la confirmació.

Trieu Pausar o Arxivar per a un Hàbit

Pausa s'ajusta a un descans quan vols mantenir l'Hàbit i la seva història. L'Arxiu té un període de retenció de 30 dies per a la definició de l'Hàbit i l'historial de seguiment. Restaura un Hàbit arxivat abans que aquest període expiri si vols tornar a utilitzar-lo.

Per exemple, pausa un Hàbit d'entrenament durant un viatge llarg si preveus tornar-hi. Utilitza l'Arxiu quan tens la intenció d'eliminar-lo, recordant la data límit de recuperació. Aquestes normes de Hàbit no defineixen un període de retenció per a cap altre tipus de registre.

Quan canvieu de dispositiu o solucioneu un problema de sincronització, mantingueu disponible la còpia correcta més nova. iCloud sincronització, una targeta compartida, un Analytics PDF i un Passport són funcions diferents; cap d'elles no s'ha d'assumir com un arxiu navegable de cada estat anterior de l'espai de treball.

Abans d’acabar

  • L'acció seleccionada coincideix amb el meu objectiu: finalització, eliminació o un canvi de vista.
  • He comprovat l'efecte sobre els registres infants i el treball repetitiu.
  • S'han comprovat els registres recuperats i qualsevol data límit de l'arxiu d'Habit.

Continua explorant