Befejezés, törlés és helyreállítás
Tartsa meg a befejezett munkát, távolítsa el, amire már nincs szüksége, és állítsa vissza a támogatott rekordokat, ha a változás véletlen volt.
Megtekintés az App StoreMement 2.0.2 · Utoljára felülvizsgálva:
A feladatoknak, listáknak, projekteknek és területeknek megvannak a saját befejezési és törlési műveleteik. A konténer műveletek befolyásolhatják a tartalmukat, míg a Befejezett, Törölt és a legutóbbi visszavonás lehetőséget ad az eredmény áttekintésére vagy visszaállítására.
A szokások szintén kínálnak Szünet és Archívum lehetőséget különböző helyzetekhez. Az útmutató elmagyarázza a 30 napos archívum ablakot, és segít kiválasztani egy változást, amely megfelel annak, amit meg szeretnél tartani.
A “Törölve” kártya akkor jelenik meg, ha az aktuális hatókör törlés, visszaállítás vagy végleges eltávolítás után törölt elemeket és frissítéseket.