Privadesa i bloqueig
Trieu com s'obre Mement, protegiu registres particulars i com controleu els detalls que es mostren a les seves notificacions.
Veure a l’App StoreMement 2.0.2 · Última revisió:
El bloqueig de l'aplicació utilitza la biometria disponible del dispositiu i un retard de bloqueig automàtic. El Bloqueig biomètric a nivell de registre i la notificació de Seguretat proporcionen una protecció més específica. Els registres protegits segueixen les seves regles de visibilitat a la cerca del sistema, widgets i altres punts d'entrada de Apple compatibles. Sense data ni hora, els editors normals mostren “Bloqueig biomètric” com a fila. Afegir una programació converteix la seva icona en un cercle al costat de les opcions de notificació. Els editors d'hàbits mostren els quatre cercles a “Programació” immediatament, inclòs sense una hora personalitzada. Feu lliscar el dit horitzontalment pels cercles per activar les opcions que toqueu; el desplaçament vertical els deixa sense canvis. Aguanta per demanar ajuda. Toqueu “Repeteix” per triar un interval o desactivar el seguiment. Bloqueig · Urgent · Privat · Repeteix.
Les proves de diagnòstic del producte opcionals, Apple l'accés a la salut i el compartir deliberadament continuen sent opcions separades. Les funcions d'IA utilitzen els seus camins al dispositiu; l'estat del Digital Twin personalitzat de salut roman local, mentre que el progrés separat sense dades de salut pot sincronitzar-se de manera privada. Revisa un Passaport, un informe o una targeta de Tasca abans de compartir-lo.