Færdiggør, fjern og gendan dine optegnelser Vælg den ændring, du har brug for, og forstå dens effekt på relaterede Opgaver og beholdere. Prøv det i Mement 1. Åbn optegnelsen og afgør, om arbejdet er færdigt, ikke længere relevant eller blot uden for det overblik, du ønsker at bruge. 2. Færdiggør færdigt arbejde. Inden du færdiggør en Liste, et Projekt eller et Område, gennemgå optegnelserne indeni. 3. Slet arbejde, du ønsker at fjerne fra aktive visninger. For en gentagende Opgave, læs om handlingen påvirker en enkelt forekomst eller serien. 4. Brug den tilgængelige nylige fortryd-handling straks efter en utilsigtet færdiggørelse eller sletning. 5. For en ældre slettet post, åbn Slettet, gendan den, og inspicer dens indhold og relationer. 6. For et vaneopbrud, vælg Pause, når du ønsker at holde det tilgængeligt; tjek opbevaringsperioden, før du bruger Arkiv. Afslut den rette mængde arbejde Færdigt arbejde forbliver tilgængeligt i den færdige visning. En Opgave markerer én handling som udført. Færdiggørelse af en Liste, et Projekt eller et Område påvirker også dets underordnede, så tjek beholderen, før du behandler færdiggørelse som en praktisk måde at skjule det på. For eksempel kan et projekt 'Forbered præsentationen' indeholde 'Lav slides' og 'Øv introduktionen'. Fuldfør den første opgave, når slidesene er klar. Fuldfør projektet, når hele resultatet er færdigt, og effekten på dets resterende underopgaver er tilsigtet. Hvis du kun vil have et andet sæt arbejde på skærmen, brug et område eller det relevante filter. Dette ændrer, hvad du ser, uden at bruge en fuldførelses- eller slettehandling til at organisere visningen. Fortryd en utilsigtet nylig handling Brug den understøttede fortryd-gestus på enheden eller Command-Z på Mac. Mement gemmer den seneste registrerede fortryd-handling, snarere end en stak af alle tidligere ændringer. Handle hurtigt og inspicer det genskabte resultat. For en container-handling genskaber fortryd også de berørte underordnede tilstande, der er knyttet til den handling. Hvis du allerede har udført andet arbejde, skal du ikke antage, at en ældre ændring stadig er den nuværende fortryd-handling. Find posten i Fuldført eller Slettet, og brug den passende gendannelseshandling i stedet. Find og gendan slettede poster Opgaver, Lister, Projekter og Områder kan gendannes fra Slettet. En slettet container bevarer de oplysninger, der bruges til at gendanne dets hierarki. Efter at have gendannet et Projekt, åbn det og kontroller de Lister og Opgaver, du forventede at gendanne, inklusive deres overordnede relationer. Før du gendanner eller genskaber en manglende post, skal du tjekke, om den er fuldført, uden for det aktive Space eller skjult af et filter. Søg efter en karakteristisk del af dens titel. En post, der allerede findes, bør åbnes og kontrolleres, før du laver en kopi til. Fjernelse af et manuelt Linked-forhold, ændring af et Smart-filter og sletning af et Space ændrer hver især en forskellig del af organisationen. De bør ikke behandles som den samme handling som at slette de poster, der vises gennem dem. “Slettede” kortet på Home vises kun, når det aktuelle omfang indeholder slettede elementer. I “Slettede” skal du søge efter titler på tværs af opgaver, lister, projekter og områder. Åbn ellipsemenuen og vælg “Vælg” , og brug derefter “Gendan” eller Delete nederst til de markerede elementer. Gendannelse af en beholder inkluderer dens slettede efterkommere; gendannelse af et indlejret element gendanner også dets slettede forældre. “Slet alle permanent” fjerner permanent hele den slettede beholdning i det aktuelle omfang, inklusive resultater skjult af søgning, efter bekræftelse. Vælg Pause eller Arkiv for en Habit Pause passer til en pause, når du ønsker at bevare vanen og dens historik. Arkiv har en 30-dages opbevaringsperiode for vane-definitionen og sporingshistorikken. Gendan en arkiveret vane, inden perioden udløber, hvis du vil bruge den igen. For eksempel, pause en træningsvane under en lang rejse, hvis du forventer at vende tilbage til den. Brug Arkiv, når du har til hensigt at fjerne den, og husk tilbagevindingsfristen. Disse vane-regler definerer ikke en opbevaringsperiode for alle andre typer af poster. Når du skifter enheder eller løser et synkroniseringsproblem, skal du bevare den nyeste korrekte kopi. iCloud synkronisering, et delt kort, en Analytics PDF og et Passport er forskellige funktioner; ingen af dem bør antages at være et gennemsøgbart arkiv over hver tidligere arbejdspladsstatus. Før du afslutter [ ] Den valgte handling matcher mit formål: afslutning, fjernelse eller en ændring af visning. [ ] Jeg har kontrolleret effekten på underordnede poster og gentaget arbejde. [ ] Gendannede poster og enhver Habit-arkivfrist er blevet kontrolleret.